Acest hotel de apartamente sezonier se află la 200 de metri de plaja Playa de Muro, langă Rezervația Naturală S'Albufera, in nordul insulei Mallorca. Oferă o piscină semi-olimpică in aer liber, piscină interioară și in aer liber, incălzită in lunile de iarnă, un centru spa și parcare gratuită.

Toate apartamentele de la Viva Blue au aer condiționat, TV prin satelit, balcon privat și seif. Unele au vedere la Rezervația Naturală S'Albufera. Bucătăria in plan deschis este dotată cu frigider, cuptor cu microunde și aparat de cafea.

Există un snack bar la piscină, un mini-market și un restaurant tip bufet cu meniuri speciale pentru copii.

Hotelul este bine echipat pentru a primi sportivii. Centrul spa Viva Blue include o saună, o sală de sport complet echipată și servicii de masaj la cerere. Hotelurile au facilități speciale pentru bicicliști, inclusiv depozit pentru biciclete, un magazin de biciclete, unelte și o zonă pentru curățarea bicicletelor.

Zona locală oferă o mare varietate de activități in aer liber, cum ar fi drumeții și ciclism. Există o sală de jocuri, o zonă de joacă pentru copii, iar clubul copiilor oferă activități organizate cu o echipă de divertisment.

Acesta este un hotel sezonier, deschis din februarie pană in noiembrie.

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 HISKY JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; TAXA AEROPORT; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 HISKY JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre VIVA BLUE SPA, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta