Skipass inclus!
Schladming - Clasă mondială în schi şi varietate în Ski amadé!

Pe fundalul culisei unice oferite de masivul Dachstein, în centrul regiunii Schladming-Dachstein, se află renumita staţiune Schladming carea în 2013 a fost gazda campionatului mondial de schi. Străduţele şi pieţele mici şi vechi sunt pline de viaţă - nu în ultimul rând datorită turiştilor - şi numeroase localuri, cafenele, magazine şi cluburi îşi deschid uşile chiar în istorica piaţă Bürgerhäusern Platz. Din centru până la accesul la domeniul schiabil Planai sunt doar câţiva metri. Veniţi şi dvs.şi profitaţi de atmosfera specială a acestui eveniment! Pe lângă oferta excelentă de pârtii vă aşteaptă şi numeroase şi diverse posibilităţi de agrement, pentru o vacanţă de neuitat - de exemplu pentru familii derdeluşul sau complexul acvatic.

În regiunea de schi a "Ski amadé" Après-Ski începe deja la terasele de la staţiile de vale, unde puteţi încerca primele "şnapserl"! Un loc de întâlnire îndrăgit este "Platzhirsch" la Planai. Nenumărate refugii vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii cu o masă consistentă. În Schladming se adună lumea pentru Après-Ski în jurul staţiei de munte a instalaţiei Planai. Şi zona pietonală se transformă pe seară în centru de bună dispoziţie, cu multe baruri, restaurante şi discoteci. Dar şi plimbări lungi cu rachetele de zăpadă, tururi de schi, snowtubig, drumeţii la lumina torţelor şi plimbări cu săniile trase de cai fac parte din ofertă, pentru iubitorii de săniuş în plus diverse derdeluşuri de exemplu la Hochwurzen sau Rittisberg, foarte îndrăgite de familii. La centru acvatic puteţi profita de tobogan, zonă de saună şi multe altele. În Schladming oferta este excelentă şi pe pârtii şi în afara lor.

Cu skipass-ul "Ski amadé" puteţi alege între 5 regiuni, 760 km de pârtii şi 270 de instalaţii (v. regiunea de schi). Schladming este centru regiunii Dachstein-Tauern şi se numără printre cele mai importante destinaţii pentru schi din Austria, fiind printre altele şi gazda Campionatului Mondial de schi şi a multor alte competiţii internaţionale şi renumit mult în afara graniţelor sale. Leagănul de schi cu Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm oferă în total 123 km de pârtii şi 46 de instalaţii pe cablu. Datorită acestui gheţar zăpada este practic asigurată, aici se află şi ruta exigentă de 18 km Edelgrieß, care acoperind o diferenţă de altitudine de 1 500 m este cu siguranţă cea mai exigentă. Numeroase arii de zăpadă adâncă şi snowpark-uri asigură varietate destulă şi pentru boarderi şi free-rideri, în timp ce pentru schiorii fond există o reţea variată de pârtii cu diverse nivele de dificultate. Cu instalaţiile din Schladming ajungeţi comod şi la "leagănul" celor 4 munţi şi puteţi varia între Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm. Oferta pentru familii şi copii este şi ea foarte atractivă, începătorii găsesc condiţii excelente pe Höfi-Express.

Cine caută pârtii de schi fond în Regiunea Dachstein-Tauern nu are nevoie mai mult de câteva minute! Schladming şi Rohrmoos vă aşteaptă cu 40 km de pârtii fascinante, prin pădure şi câmpuri, pe lângă îngrijite refugii care vă aşteaptă cu delicii tipice. Pârtia "Sonnenloipe" ("Cea însorită") are 10 km lungime şi dificultate redusă, fiind astfel perfectă pentru începători. Învecinata Ramsau vă beschert pune la dispoziţie alţi 200 km de pâatii de cea mai bună calitate, dar nici Pichl-Reiteralm şi Haus im Ennstal se por mândri cu oferta lor. Pârtiile la altitudine de pe gheţar exercită şi ele o tracţie specială. După o urcare de 16 km (nivel mediu) sunteţi răsplătiţi cu o vedere panoramică cu adevărat incredibilă! Reţeaua de pârtii de schi fond a ramsau a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Aparthotel Ferienalm, Schladming-Dachstein-Ski amadé, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta