Charter Mallorca - Diamant Hotel & Aparthotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Locul de cazare, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Cala Ratjada, in apropiere de mare, intr-o zonă liniștită.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer și o sală de conferințe. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. In plus există un loc de joacă pentru cei mici.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In băi se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni in mod activ in zona cu piscine cu 3 bazine exterioare. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vremea de afară. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu boccia, volei de plajă, minigolf, o sală de fitness, o saună, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de o cafenea. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege intre pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Diamant Hotel & Aparthotel, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta