LOCALIZARE: COOEE Aparthotel & Suites Cap de Mar este situat chiar pe plaja, langa promenada, foarte aproape de Cala Bona.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 4 cladiri, dispune de 71 de camere, hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati: piscina interioara, piscina exterioara, restaurant, centru SPA de Thalassoterapie renumit in zona pentru diversele tratamente si terapii, sauna, baie de aburi, 


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt renovate, moderne si luminoase, dispun de balcon cu mobilier de exterior, aer conditionat, telefon, birou, minifrigider, filtru de cafea, living cu canapea si TV si dormitor separat, au o suprafata in jur de 40 mp, baie cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, halate si papauci de baie. Suitele pot avea vedere la mare sau la piscina.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion CLJ-PMI Day 4 2023 Cluj Napoca - Palma de Mallorca; TAXA AEROPORT; ; ; Avion PMI-CLJ Day 4 2023 Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre COOEE APARTHOTEL AND SUITES CAP DE MAR, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta