Charter Creta Heraklion - Aparthotel Sofia Mythos Beach, cu plecare din Bucuresti

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind vederi magnifice asupra portului Bali, Aparthotel Sofia oferă o varietate de camere confortabile, pentru a se potrivi nevoilor dvs., la doar 50 de metri de plaja de nisip populară.

Aparthotel Sofia se bucură de o locatie pe coasta unui deal in Bali. Construit in stil traditional si inconjurat de flori exotice si plantatii de măslini, acest hotel oferă o bază relaxantă pentru sejurul dvs.

Fie ca alegeti o cameră confortabilă dublă sau un apartament spatios, vă puteti bucura de balconul dvs. privat si de privelistile minunate. Regimul de demi-pensiune vă permite să vă bucurati de bufete in stil cretan. preparate in restaurantul primitor de la Aparthotel Sofias.

Bucurati-vă de soare in jurul piscinei in aer liber si admirati privelistile uluitoare. Faceti o plimbare pană la plaja din apropiere si participati la activitătile sportive nautice disponibile acolo. Luati autobuzul public pană la Heraklion si Rethymnon. Aparthotel Sofia are o locatie centrală in Bali, permitandu-vă să explorati Creta cu usurintă.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Aparthotel Sofia Mythos Beach, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta