Skipass inclus!
Neureichenau - O idilă în triunghiul de frontieră!

Municipiul Neureichenau este înconjurat de un peisaj montan forestier fermecător. Poziția idilică în mijlocul pădurii bavareze de la poalele muntelui Dreisessel (1.312 m) face din acest sat o destinație de vacanță ideală pentru cei care caută odihnă și relaxare. Varietatea este asigurată de numeroasele trasee de schi fond, patinoare de curling, pajiști pentru săniuș, un telescaun pentru snowtubing și o multitudine de trasee de drumeție de iarnă până la Dreisessel. Domeniul schiabil austriac "Hochficht" din Pădurea Boemiei se află la doar cca. 5 km și oferă aproximativ 20 de kilometri de pârtii, care sunt potrivite în special pentru familii.

În Neureichenau există pentru tineri și vârstnici și o gamă variată de activități de petrecere a timpului liber în afara pârtiilor. Printre acestea se numără 2 piste de curling, 4 derdelușuri, de exemplu la telescaunul de snowtubing din parcul de camping Lackenhäuser, plimbări cu sania trasă de cai și 40 km de trasee de drumeții frumoase de iarnă. Drumeții experimentați pot ajunge chiar și la hanul montan de pe Dreisessel (1.333 m), unde sunt răsplătiți cu o panoramă copleșitoare a pădurilor bavareze și boeme. Pentru băuturi răcoritoare, există numeroase restaurante, hanuri și cafenele în diferitele părți ale Neureichenau.

Domeniul schiabil austriac "Hochficht" este situat în inima Pădurii Boemiei, direct la granița cu Germania și Republica Cehă. Stația din vale a instalației pe cablu Schwarzenberg se află la numai 12 km de Neureichenau și la aproximativ 5 km de districtul Lackenhäuser. Domeniul schiabil are cca. 20 km de pârtii și 8 instalații pe cablu. Pentru sezonul 17/18, 3 teleschiuri învechite au fost îndepărtate și înlocuite cu o telecabină modernă de 10 persoane. Pârtiile pot fi acoperite cu zăpadă 100% și oferă o experiență de iarnă de neuitat. Pârtiile ușoare și intermediare se întind până la 933 - 1.337 m și sunt deosebit de populare în special printre familiile cu copii. Schiorii ambițioși își pot da frâu liber pe pista de curse FIS testată în Cupa Europeană și pe pista de schi fond pentru snowboarderi și schiori. Pentru copii există parcul Sunny Kids Park, cu o bandă rulantă acoperită și un traseu pentru juniori prin pădure. Păsările de noapte pot avea parte de distracție și pe pârtia de aproximativ 1 km de lungime iluminată. În plus, domeniul schiabil oferă oaspeților săi acces gratuit la internet în multe puncte de acces. Cu doar câteva clicuri, puteți să vă conectați confortabil la rețeaua Wi-Fi și să împărtășiți cele mai recente imagini sau povești pe Twitter, Facebook și Co. Și în jurul orașului Neureichenau există diverse pârtii de schi bine întreținute, cu teleschiuri. În Lackenhäuser veți găsi telescaunul Berglandlift și în parcul de camping Zwergerllift, la Frauenberg o pârtie de coborâre cu telescaunul Dreisessel, pârtie lungă de 1.500 m, iar în Altreichenau, la Haus Bergland alte două telescaune.

În zona localității Neureichenau, aveți la dispoziție 50 km de pârtii de schi fond perfect îngrijite și trei pârtii de patinaj. Rețeaua de schi fond este conectată cu pârtiile din comunitățile învecinate Haidmühle, Grainet și Jandelsbrunn. În total, în regiune sunt disponibili aproximativ 200 km de pârtii de schi fond, de la ușoare până la dificile. 3 pârtii de schi fond cu o lungime totală de aproximativ 16 km încep în satul Lackenhäuser. Un traseu de cross-country foarte fermecător, potrivit și pentru începători datorită traseului său plat, este traseul Adalbert Stifter, lung de 29 km, care se întinde de-a lungul unei foste linii de cale ferată. De două ori pe săptămână este aprins un traseu iluminat.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Ferien- und Aparthotel Haus Bayerwald, Neureichenau, Germania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta