Skipass inclus!
Warth-Schröcken – Comoara de zăpadă de la Arlberg!

Sunt considerate încă comori ascunse: Familialele Walser-Gemeinden Warth şi Schröcken punctează în special cu atmosfera frumos rurală. Le găsiţi acoperite de zăpadă departe de turismul de masă între Arlberg, Lechtal şi Bregenzerwald. Domeniul schiabil Warth-Schröcken, la care aveţi acces direct de la Warth este considerat ca fiind cel mai sigur în ceea ce priveşte existenţa zăpezii – cu până la 11 m de zăpadă nouă pe an. În Warth, cea mai la altitudine şi al doilea ca dimensiune redusă din Vorarlberg, turiştii pot accesa direct domeniul schiabil. Şi nici din Schröcken nu trebuie să mergeţi peste 5-10 min cu skibus-ul (contra cost). Staţiunea de la poalele pasului Hochtannbergpasses se împarte în multe aşezări în pantă sau pe platoul însorit. La finalul zilei de schi oaspeţii pot ajunge în sat încă pe plăci.

La finalul zilei de schi vă aşteaptă diverse locale în Warth-Schröcken, chiar la poalele pârtiei, de exemplu la S1 Ski Lounge la Salober sau la Schirmbar Steffisalp. Cine seara vrea să meargă şi mai departe este binevenit la Alpen Lounge & Cocktailbar, la Oscar’s Cocktailbar sau la Pub Best. Bineînţeles că vă stau la dispoziţie multe alte localuri gastronomice şi restauranet, unde puteţi petrece o seară plăcută cu mâncare bună. În afara pârtiilor distracţia sportivă continuă: de exemplu pe derdeluşul "Von der Höhi", unde de 2 ori pe săptămână vă trage sus un tractor. Curajoşii se pot da pe Flying-Fox - telecabine la peste 500 m între Vorarlberg şi Tirol. Se oferă şi cursuri de probă de căţărări pe gheaţă. Mai liniştit este în schimb pe cei 20 km de drumeţii printre altele şi pentru drumeţi cu rachetele de zăpadă pe pasul Hochtannbergspass, care uneşte cele 2 aşezări.

Domeniul schiabil Warth-Schröcken este considerat cu 11 m de zăpadă nouă pe an ca unul din cele mai sigure din Europa – de acord cu ziarul englez "Daily Mail". 35 km de pârtii şi 15 instalaţii pe cablu vă stau aici la dispozişţie, de la coborâri domoale pentru familii, până la pârtiile negre şi domeniul extins de freeride din jurul Saloberkopf. Pârtii albastre pentru începători se află de exemplu mai jos de instalaţia Karhornbahn şi printre coborârile familiale ale Saloberkopf sau Jägeralp-Express. Cei mai mic sunt aşteptaţi cu drag şi la Pauli’s Kinderland şi există o funslope dedicată familiilor, cu mici obstacole, pârtii ondulate, kickere şi boxes precum şi un parcurs cross. Sportivii mai exigenţi preferă în schimb pârtii abrupte şi mogul de sub Saloberjets şi Jägeralp-Expresses. Freeride-Fans apreciază de exemplu în mod deosebit terenul de la Wannenkopf sau de la Gamsloch-Karhorn. Şi conorârile pe variantă între Salober şi Jägeralpe oferă o provocare pe măsură. Domeniul schiabil Warth-Schröcken este de altfel de mult renumit şi pentru numeroasele posibilităţi de tururi de schi. Skipass-ul "3 Täler Pass" este valabil nu numai pentru Warth-Schröcken, ci vă oferă acces la un total de peste 327 km de pârtii în 32 de domenii schiabile în Bregenzerwald, în Großen Walsertal, în Tiroler Lechtal, Rheintal, Klostertal şi Laternsertal! În plus, aveţi şansa să achiziţionaţi cu reducere skipass-uri pentru zile neconsecutive pentru regiunea "Ski Arlberg". Cu noua instalaţie locală Warth aveţi acces direct la domeniul schiabil Ski Arlberg. Sportivii pot ajunge comod fără maşină sau skibus de la fiecare unitate de cazare din centru în domeniu, cu ajutorul noii cabine de 8 locuri. Alternativ, la fel de uşor ajungeţi cu telecabina de 10 locuri "Auenfeldjet" în domeniul schiabil al Lech Zürs (vezi regiunea de schi). Aici găsiţi mai multe informaţii despre domeniul schiabil. Arlberg.

Pe pasul Hochtannbergpass între 1600 şi 1700 m de altitudine schiorii fond pot profita de 4 circuite pitoreşti în culisă superbă. În total vă stau la dispoziţie cca. 17 km de pâatii de schi fond, care duc până la idilica Körbersee. 4 km sunt buni şi pentru stil Skating-Stil geeignet. Alegeţi dintre pârtiile Jägeralpe, Kalbelesee, Simmel sau Falkenkopf/Körbersee, toate cu grade diferite de dificultate şi potrivite atât pentru începători cât şi pentru avansaţi.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apartamente Lechblick, Bregenzerwald, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta